3 svar till “Regnet öser ner…“

 1. Vilken unik klänning! hela kombinationen som sådan, stilfull helt klart , mycket väl passande för sammanhanget. Lite loppisturne för mig idag, men utan några vintagefynd tyvärr. E-hjälpen är ju alltid som ett lotteri, finns där en vinstlott eller inte, idag var där nitlotter, men ofta tycker jag så är där klänningar som faller mig i smaken från förr.

  Däremot helt vanlig superrea, i T-lilla, vad sägs om jeans för under 30 spänn, där jag hade fått betala en så där femhundring, snygg jeansjacka i lite udda modell för en femtiolapp, också är jag lite frälst i rutiga skjortor, lite grann åt westernlooken, också en femtiolapp, glad i hågen och snygg när hösten kommer. Men ännu jagar jag klänningar, storloppisarna fortsätter.

  Här regnar det lite också, men snart kommer solen igen Skön helg från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Tack, klänningen är mitt senaste fynd. Det började klia lite i fingrarna i förra veckan och jag vara bara tvungen att bege mig till stans second hands. En vecka tills semestern och då ses vi kanske på nån loppis på Österlen 🙂

 2. Godmorgon, Juli månad redan, nu måste vi få mer sommar och inte bara regn och regn.
  Det är väl inte alls omöjligt vi ses, loppis är min stora hobby, jag lär känna igen dig!!!
  Då lovar jag göra mig sedd, signalement, mörkt långt hår, glasögon med silverbågar och så där 1,63.

  Skön måndag och det är lite ljusare över Österlen i dag./MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.