Det händer inte ofta…

Häromdagen på en second hand-tur provade jag ett par solglasögon från svunna tider och de satt som gjorda på min näsa. När chocken lagt sig blev det kassan direkt. 79:- fick jag hosta upp och det gjorde jag med glädje för det är banne mig inte vanligt att jag hittar solglasögon som passar och som dessutom är vintage. Lyckan var total!

baruffaldi italy sunglasses baruffaldi-sunglasses-side glasögonbågar baruffaldi italy vintage baruffaldi

Dela

4 svar till “Det händer inte ofta…“

 1. Åh, vad snygga, och med målade blommor på, har jag aldrig skådat. Vilket årtal var det aktuellt tro? inte som jag kan minnas. Men väldans trevliga!!

  Från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jag har försökt att kolla upp hur gamla de kan vara men lyckas inte riktigt. Så om någon läsare här på bloggen vet tar jag med glädje emot informationen.

 2. Johanna skriver: Svara

  Vilka tjusiga glasögon – och med sommarblommor på! Solbrillor som passar är minsann inte lätt att hitta, konstigt ändå med tanke på vilket utbud som finns. Kan det kanske bero på att jag inte använder glasögon i vanliga fall? Men nu ser jag ju att det är på second hand jag ska leta! 🙂

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Om du hittar på second hand så har du tur. Tycker det är jättesvårt med solglasögon och ännu svårare då det är gammalt. Lycka till, jag vill gärna se vad du hittar 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.