Perfekta brillorna på min näsa…

 

Hittade de här solglasögonen gömda i ett hörn i min garderob. Hade glömt bort att jag hade dem men jisses vad glad jag blev när de satt på min näsa och helt perfekt där också. Jag börjar få en liten samling av solglasögon nu men den får ni se en annan dag. Nu är det nämligen dags för dagens första kopp kaffe och en liten kaka till det.

_MG_7668 solglasögon sextiotal solglasögon

Dela

3 svar till “Perfekta brillorna på min näsa…“

 1. Coola glasögon, gillar ju själv olika brillor men då med glas för en illa syn!
  Hur går det med loppisresorna, inte hittat nån rolig kanske?

  Har varit ute idag, men inget att skryta med, inga roliga klänningar, endast en massa trängsel.
  Däremot är jag inne på en väg med rostyger, ska försöka att få till lite örngott som jag sen kan ha i min soffa, det finns mycket fina stuvbitar om man håller ögonen öppna, men så är det ju med allt.

  Fortsätt njut av semestern, från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Vi har inte hunnit med loppisar ännu men imorgon bär det av mot vänner som har stuga vid Sandhammaren. Vet du något trevligt ställer där i krokarna?

   Så himla kul at du tipsade om min blogg i tygaffären. Hoppas kunna svänga förbi där en dag snart.

   Idag är det lite molnigt i Malmö så jag och min man kollar på en serie. Härligt det med ju.

 2. Vi har ju gröna Ladan i Löderup, men det är inte alltid han har ”roliga” kläder men det händer, roliga prylar har han däremot, så har du tid över så absolut en koll.
  Sen har vi ju Erikshjälpen men den ligger ju i Tomelilla, plus att Röda Korset också har öppet i morron. RK öppnar klockan 12, E-hjälpen kl 14. Erikshjälpen hade lite 60tals klänningar i går men jag vet ju inte om de finns kvar.

  Sen vet jag inte om du besökt Bo Olsson i T-lilla, värt ett besök om man inte har annat för sig.
  Önskat jag kunde hittat en sån där riktigt höjdarbutik, men det är fattigt med den varan nu.
  Är du ute efter 60tals saker vet jag att det finns en loppis strax utanför Hammenhög, vad han har är jag inte helt säker på för jag har inte varit där, man ser skylten utmed den större vägen.
  Hoppas ni får en strålande solskensdag på Österlen, idag blåser det, men i morron är en ny dag. Må så gott/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.