På jakt efter retrobutik och våffelkalas…

Förra sommaren skulle vi åka på fotbollsmatch i Sölvesborg och av en slump råkade vi köra förbi en intressant loppisskylt då vi var i Södra Rörum. Vi stannade till och himlen öppnade sig. Här kunde man verkligen fynda men vi hade ju så lite tid. Snabbt fick vi en överblick och fyndade en lampa för att sedan runt hörnet hitta ett fik där vi kunde få i oss lite näring innan match. På kaféets meny fanns antingen en våffla eller våffelkalas. Vi tog kalaset och ojoj vad gott det var. Sen for vi vidare.

Nu ett år senare tänkte vi köra en repris (fast utan match och stress) och vi blev inte besvikna. Vi kom hem med både lampa, skyltdockan Birgit och porslin. Jag lovar att visa upp Birgit en dag snart.

dagens outfit 2013-08-06

glamour girl axel klänning kaffe på vägen dansande blå klänning pons röda skor trädgårdskafeet i södra rörum våfflor med sylt tupp våfflor med saft porslin svart hatt på landet loppis södra rörum kaffe thermoskaffe i bilen

Dela

2 svar till “På jakt efter retrobutik och våffelkalas…“

 1. Södra Rörum, ligger det före Höör? vi var upp mot Hässleholm i helgen och då såg jag just den orten, men inte nån loppisskylt, för då hade vi stannat. Loppis för mig är så avkopplande, njuter av det hela. Vilket fint foto på tuppen, ni är så skickliga på att fånga objekten.

  I går var jag på Haven i Gärsnäs ett vattenhål för att hämta krafter, en ljuvlig trädgård att strosa i.
  Jag tog också en massa fina foton, så känns det som om man tar mer tillvara på utflyktsmålet.

  Från Österlen/MH

 2. Jenny Widén skriver: Svara

  Jo det stämmer fint, i närheten av Höör. Gubben som har ladan med alla fina saker har nog bara öppet ibland, vi hade tur. Adressen dit är Höörsvägen 3, Södra Rörum.

  Jag tycker precis som du att det är avkopplande att gå på loppis, något av det bästa jag vet att göra helt enkelt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.