”Nytt” i garderoben…

Det har blivit en hel del fynd (läs: vintageklänningar) på sistone trots att jag inte springer riktigt lika mycket i stans vintage-butiker längre. Varje gång jag satt min fot på Beyond Retro har jag kommit hem med minst tre klänningar. De flesta är inte vidare amningsbara och det är därför jag inte burit dem ännu. Men idag åkte jag in till stan alldeles alena och drog därför på mig en av klänningarna, känner mig mycket nöjd över köpet. Tror inte jag betalade mer än kanske 150 kronor för den. Vidden i kjolen är helt enorm och jag kan liksom inte sluta snurra när jag bär den.

 

viftar med kjolen

jenny widen

bohemia bag

pastellklänning

bred klänning

bohemia väska

Dela

2 svar till “”Nytt” i garderoben…“

  1. Fin du är och vad smal du blivit igen, ingen bebismage längre! Åh vad snygg väska du har, färgen så där som en karamell.

    Trevligt du hittat lite nytt som sen du visar i bloggen, det är kul.

    Må så gott/MH

  2. Jenny Widén skriver: Svara

    Åh tack, det kändes bra att höra 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.