Ny skyltdocka har flyttat in

Nu har min skyltdocka (Birgit) fått sällskap i trappan av ännu en docka. Även denna är klädd i kläder från min mamma, den här dräkten bar min mor då hon tog studenten. Min mormor har stickat den och eftersom hon tyckte att en var för lite stickade hon även en likadan fast där denna är blå är den andra brun. Tycker att hela dräkten är fantastiskt snygg och känslan av att ha dessa två dockor i trappen klädda som min mamma på 60-talet ger mig värme i kroppen. 

Dela

3 svar till “Ny skyltdocka har flyttat in“

 1. Otroligt vackert, kan du inte använda dom?och hur har det kunnat hålla sig i så fint skick? För två år sen var det nog köpte jag på en loppis också stickat, kjol, kavaj och väst i rosa, det är så fint och jag har faktiskt använt det. Gillar knapparna som de gjorde så snyggt.
  Fin känsla att din mor är med dig alla dagar.

  Skön helg och Kram/MH

  1. Jag använder kavajen ibland men kjol och linne är på tok för litet. Skicket är fint men det döljer sig en del fläckar på kjolen som inte går bort. Mamma var ju på fest i kläderna så man förstår ju. Här har jag förresten på mig kavajen http://365outfits.se/antligen-vintagemassa/
   🙂

   1. Ja men visst minns jag det fotot, så snyggt!
    Kram/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.