Klocka från Gucci

I julklapp fick jag denna klocka från Gucci. Den är från slutet av 90-talet, vilket var Gucci-klockornas guldår om ni frågar mig. Jag har ju en klocka sedan tidigare som jag skrev jag om här. Jag gillar att klockan är nim i sin modell och har romerska siffror vilket jag inte vanligtvis gillar men här funkar det. På min handled inom kort helt enkelt. 

Dela

2 svar till “Klocka från Gucci“

  1. UR-Fin, ja riktigt stilig kommer sitta snyggt på din handled, akta så du inte blir robbad som kvinnan i Simrishamn blev när nån frågade henne om tiden, så otroligt tråkigt.
    På tal om klocka så för du mig tillbaka till jag var ca 11 år någonting, min första egna klocka. Den var just med romerska siffror grön urtavla som var oval inte så vanligt då, och grön rem, urtjusig, haha.
    Vet att jag bara önskade att nån av mina syskon skulle fråga om tiden, ja så stolt kan man bli av en klocka.

    Kram/MH

    1. Haha, tack Majvi! Jag är försiktig…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.