Ny klänning

Mitt favoritmärke på klänningar som är nyproducerade (retro) är ju som ni vet Bergelin. Här i min favoritmodell Dagny. Ett parti med andrahands-sortering fanns på deras hemsida och jag knep denna för ynka 300 kronor, så nöjd! Passar både gravid som inte. Stilen är lite 40-tal och både praktisk och snygg.

Dela

3 svar till “Ny klänning“

 1. Du är så strålande vacker Jenny bara så du vet! Klänningen är så fin är det magnoliablommor tro? Men har inte ni nån snö i Malmö? Här ligger marktäckande och det är halt på de mindre vägarna, fattar inte varför ingen gjort nåt åt det. De underbara skorna du har på dig vore inget på Österlen just nu, men så läckra dom är. Roligt och få se Ivan han har verkligen växt.
  Hoppas också att bebisen mår bra. Kram/MH

  1. Tack tack för fina komplimanger 🙂 Bebisen mår bra och nu vet vi att det är en gosse som ska komma också.
   Kram

 2. Hej Jenny! Grattis till den lille gossen som ska komma till er var det inte det jag skrev till dig? Kul för Ivan med ett syskon, de kommer ha många roliga saker för sig hela livet.
  Ja jag menar verkligen att hela du strålar som solen när den lyser som vackrast, tycker du klär så fint i ditt långa hår också. Härligt ni kommer ha sen när bebisen kommer hela sköna sommaren med barnvagnspromenader.
  Kram till er från/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.