Lavok skinnväska – Made in Ukraine

Förra helgen tog jag och en kompis en tripp till Kiev. En tredje kompis bor där och självklart vill man hälsa på. På resan följde endast mobilkameran med men jag ska gå igenom bilderna och se om jag kan visa upp några för er.

Billigt var det i alla fall i Kiev, varor som inte var importerade då vill säga. Ett besök i en affär med skinnväskor gjordes och denna röda ryckte jag ner från översta hyllan direkt då mina ögon skådade den. Hade bråttom och skulle med en taxi till planet hem men väskan skulle jag ha. Vad kostade då en fabulös skinnväska som denna, jo endast 482 riksdaler drogs från mitt konto.

Idag fick den i alla fall hänga med ut på äventyr med familjen. Polaroiden i högsta hugg!

 

Dela

2 svar till “Lavok skinnväska – Made in Ukraine“

  1. Tror inte det jag skrev tidigare kom fram av nån anledning. Väskan är jättefin och rött är så snyggt, där gjorde du en bra affär Jenny. Gillar hur fotana är tagna också.
    Kram och må så gott/MH

    1. Måste ha hänt något för jag såg inget du skrivit tidigare. Är supernöjd med väskan, tack! Hälsar Martin om bilderna 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.