Mondaine

Jag har en ny klocka som dök upp hack i häl på gossen. Det visade sig vara en liten uppmuntran från min man för att jag tagit mig genom såväl graviditet som födsel. Såklart kan man ju inte mäta det i materiella ting men det är ju alltid kul med en liten symbolisk gest.

Klockan är av märket Mondaine som är det officiella armbandsuret för SBB-CFF-FFS, den federala schweiziska järnvägsförvaltningen. Företaget grundades 1951 i Schweiz och drivs idag av två bröder i ursrpungsstaden Basel.

Nu är det bara att hålla ögonen på sekundvisaren i väntan på att barnen flyttar hemifrån och tystnaden åter infinner sig i huset.

 

Dela

3 svar till “Mondaine“

 1. Den är du väl värd så vacker och mannnen din han vet precis vad du vill ha. Du har gjort en stor prestation att få det bästa man kan i livet en ny liten människa, ingenting slår detta.
  Kom och tänka på din mor så stolt hon är Jenny över dig två små fina barnbarn har hon fått för även om hon inte vandrar på jorden så finns hon, hon vakar med stor sannolikhet över er alla.
  Nu nåt helt annat, fick tag på tidningen och idag ska jag sätta mig i lugn och ro ute i den sköna trädgården och njuta och läsa.
  Fortsatt lycka till med barnen. Kram/MH

  1. Du har så rätt, inget slår detta. Det är verkligen fantastiskt, vilken känsla (och smärta) det är att föda barn asså.

   Jag brukar prata med Ivan om hans mormor och det känns på något vis som de har en relation. Hon finns definitivt med oss varje dag.

   Vad tyckte du om artikeln?

   Kram

   1. Hej Jenny.
    Jag tyckte artikeln var jättebra och sann, vilket jag inte tror allt är i magasinen man tittar i. Gillade hela tidningen, du det finns en hel del som har intresse av loppis och det äldre. Tidningen är så färgsprakande kvinnan med tygerna var intressant och ja fem plus av fem möjliga.
    Kram och må så gott/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.