2 svar till “Min sommarstil 2018“

 1. Fina, snygga Jenny, din sommarstil är som min jag älskar klänningar med färger och härliga mönster ser lite ut i vintagestil kan jag tycka. Denna sommar är inte nån jag kan minnas vi haft med värme alltså, kan det va belöningen för den hårda vinter vi hade när jag frös som en stackars våt hund.
  Jag vet vi behöver regn, tänker på bönderna som har djur, de som odlar och vi andra, vatten är livsviktigt för vår överlevnad, men naturen är vis det lär komma, kanske med besked.
  Underbar lille gosse ni fått, en riktig gåva. Fortsatt lycka till med era små liv.
  Kram/MH

  1. Jo denna klänning är lite ”vintagestil” tycker även jag. Så skönt med lite längre böljande klänningar i detta väder.

   Jag kan inte heller minnas en så varm sommar som denna. Tänk att vi haft varm sommar från maj detta år och nu är det juli. Hoppas augusti bjuder på fortsättning 🙂 Men lite regn då och då är helt okej, det behöver vi ju alla.

   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.