Malmö Dekorativa 2016

Då en ska gå på antik- och vintagemässa hör det till att klä sig därefter tycker jag. Dagen var sval så jag tog en klänning i bomull som jag köpte på Butik Gul för ett tag sedan. Den är från tidigt 50-tal och den är redan en favorit. Väskan är vintage den med och i strutsskinn, min man budade hem den på auktion åt mig. Det ingick en liten matchande plånbok precis som det ofta gjorde förr. Vi kan titta närmare på väskan en annan gång.vintageklänning butik gul ysl solglasögon vintage vintageväska strutsskinn vintageklänning katrinetorp dekorativa

Dela

Ett svar på “Malmö Dekorativa 2016“

  1. Fina Jenny det är alltid en fröjd att titta in till dig. Du sprider glädje för alla oss som gillar det från förr. Kul och intressant med vintagemässa, hörde den skulle va, träffat Lilian kanske vår gemensamma vän? Snygg väska för mig som gillar väskor och gärna i den äldre stilen. När jag ser dina klänningar så gillar jag det där med ett skärp i midjan.

    Må så gott. Kram/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.