Lucka nummer 21 – Berätta om vad ‘mode’ betyder för dig…

mode

Mode för mig är inte den senaste gästkollektionen på H&M eller stiltipsen i någon frågesektion i modemagasinet. För mig är mode något tidlöst, något som bor inne i hjärtat. Det är klart att man påverkas av tidens snitt och färger men det handlar för mig om något djupare än så, om en grundkänsla för färg och form. Även jag köper så klart en och annan detalj av det senaste skriket men ofta dalar kärleken till det nya fyndet lika snabbt som önskan sköt i höjden. Hur mycket jag än experimenterar så återkommer jag till samma grundmode gång på gång. Visst kan man tycka att det riskerar att bli tråkigt och enformigt men jag känner att det är tvärtom. Det är en spännande utmaning att hitta nya kombinationer, nya sätt att bära plagg och ta den där gamla klänningen i hörnet och skapa en helt ny outfit. Mode är för mig inte den där nya toppen på galgen i butiken, mode är för mig en livsstil och en hobby.

 

Det är Emily Dahl som startat kalendern.

Dela

3 svar till “Lucka nummer 21 – Berätta om vad ‘mode’ betyder för dig…“

 1. Håller med dig vad du skriver!

  Önskar dig och din man en Fridfull JUl!

  Från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jag önskar dig det samma. Hoppas vädret på Österlen är bättre än regnrusket här där jag är…

 2. I’d pick the US cover because of the cute guys. It makes me wedonr how they factor into the story. The Dutch cover is interesting though. It has a kind of raw, free quality to it.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.