Lucka nummer 15 – Berätta om din favoritmaträtt…

Inget mat i världen slår en riktigt god burgare. Är jag på restaurang och det finns burgare på menyn är jag inte sen att beställa in den. Det är ju ett måste att prova alla restaurangers burgare för att hitta den perfekta.

Ett ställe i Malmö som jag tycker gör bästa burgarna just nu är Casual street food. Har ni inte provat, DO IT!

Minst en gång i veckan komponeras det ihop en burgare här i hemmets lugna vrå. Ni ska nu bjudas på en bildkavalkad utan dess like…

hamburgare1 hamburgare2 hamburgare3 hamburgare4

Mmmmmmmmmmm…

 

Det är Emily Dahl som startat kalendern.

Dela

4 svar till “Lucka nummer 15 – Berätta om din favoritmaträtt…“

 1. Lite kul när jag läser nu så har vi precis mumsat hemlagade burgare, hur gott som helst.

  När jag hade börjat jobba efter min skolgång och min syrra jobbade också i samma stad i samma företag men en mindre butik. Vi lunchade ihop och vår mat bestod ofta av hamburgare ner i stan i Landskrona. Vet du varför jag mest älskade burgaren, det var för bostongurkan, haha. Ett minne för så där trettiofem år sen, och jag gillar bostongurka ännu.

  Trevlig kväll från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Aha, så du är en Landskronatjej…

 2. Godmorron!

  Nja, Landskrona var så att säga min närmsta stad, jag var en flicka från landsbygden i en liten, liten ort, nä det kan man knappt kalla den så liten är den, Värmö, känns det igen, eller Billeberga.

  Österlening har jag varit sen 1988 och det har jag aldrig ångrat, älskar min ort, dess omnejd, landskapet, miljön, människorna, havet, fälten och alla loppisar,

  Må så gott från/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jo men jag känner till dina gamla områden. Jag är från Löddeköpinge själv och skola gick jag i Landskrona…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.