Lucka nummer 14 – Berätta om din stil för ett år sedan…

Dagens-outfit-2012-12-18 Dagens-Outfit-2012-12-28 Orange-bälte Pekar-finger

Jepp, som ni ser kunde bilderna lika gärna varit tagna i december 2013. Inga stora förändringar direkt förutom kanske en bekymmersrynka eller två.

Jag är inte så bunden av olika trender utan har hittat en stil som jag trivs med och gillar och kommer nog se ut såhär även nästa år. Jag är inte den som rensar min garderob utan jag fyller mest på den med nya gamla gobitar så alla klänningar jag burit i vuxen ålder hänger i min garderob. Detta är orsaken till att en stor ”walk in closet”  var det viktigaste (nästan) för mig i huset vi flyttade till tidigare i år.

 

Det är Emily Dahl som startat kalendern.

Dela

2 svar till “Lucka nummer 14 – Berätta om din stil för ett år sedan…“

  1. Snygga foton och trevliga klänningar!!

    Fotot i snön ser så där härligt ut, tror inte vi får någon vit jul, vi får njuta ändå.

    Må så gott från Österlen/MH

    1. Jenny Widén skriver: Svara

      Hoppas du har rätt, jag gillar inte snö alls…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.