Loppis i Limhamn

I helgen var det loppis i Limhamn, en årlig tradition. Givetvis var jag på plats redo för flärd och fynd. Molnen såg lite väl hotfulla ut när jag kom fram men jag tvekade inte att ge mig in i vimlet. Som anat öppnade sig himlen till slut och jag fick springa och ta skydd under närmsta träd medan försäljarna gjorde sitt bästa för att skydda sina dyrbara varor.

Om jag fyndade? Självklart! Det blev en riktigt, riktigt fin kappa, en garanterad bloggning inom kort…loppis-i-limhamn jenny-tittar-på-kläder a-b-lady jenny-på-loppis leksaker-loppis aeg-plåtväska regn-loppis-limhamn blöta-telefoner reuse-second-hand my-little-pony loppis-dukar ppis-gratis

Dela

6 svar till “Loppis i Limhamn“

 1. Åh va trevligt med lite loppisbilder! Men så synd att det regnade, tar lite udden av det hela. Vad snygg klänning du har på dig och jag gillar matchningen med jeansjackan.

  Låter spännande med kappan, då har vi nåt att se fram mot. Blev det någon hatt tro?eller kanske någon lite häst.

  Kram från ett blåsigt Österlen/MH

  1. Ååååååh ja kappan var väldigt fin. Ska ta bilder och lägga ut här snart. Regn är ju dåligt men ibland på loppisar betyder det ju att många köpare försvinner och kvar är man med fynden…

   Ja klänningen på bilden är en ny från H&M. Inte ofta men ibland så köper även jag lite nytt, hehe…

   Har du fyndat något nu i helgen?

 2. Hej!

  Jag har fyndat en del men dock inte vintage, men snygga nästan nya plagg. En kappa i ull och några fina tunna blusar, lite äldre. Sen fick jag tag i arabia porslin, de är tydligen inte så mycket värda idag, men jag gillar den där bruna keramiken. Många ogillar skrapet som blir när man äter på dom, men där är inte jag känslig.

  Må så gott och när kommer värmen tro?/MH

  1. Vad kul med dina fynd, grattis 🙂

 3. Såg att det fanns nån ponny, var de i bra skick och köpte du nån?

  1. Ja skicket var bra men tyvärr var det min man som tog den bilden utan min vetskap så jag missade ponnysarna. Blev lite arg då jag kom hem för de var nog rätt billiga med då det var barn som stod och sålde, hehe…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.