Låter löven komma ut igen…

Jag brukar få frågan om jag verkligen bär  och använder alla klänningar som jag har i min garderob. Det är ju ett tresiffrigt tal så självklart förstår jag frågan. Svaret är ja, men självklart olika mycket. Denna klänning har hängt på sin galge ganska länge och jag har inte alls känt för att använda den förrän nu. Den känns verkligen säsongsbunden med löven i sina skiftande färger. Den blir nog använd ett par gånger nu för att sedan återvända till sin galge och se ljuset igen vintern 2015.

höstklänning ansikte

Dela

2 svar till “Låter löven komma ut igen…“

  1. Va snygg du är i håret, julfin klänning också.
    Matchande skor, och jag gillar verkligen skobanden. De där att bryta av med en annan färg. Det är otroligt att det är så grönt och det är julafton.

    God Jul till er alla. Kram/MH

    1. Åh tack så mycket 🙂
      Snön kom ju efter denna bild, brrrrr vad kallt det är nu. Längtar till våren…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.