Massor av vintage…

Butiken har flera stora fönster som vetter ut mot Köpenhamnsvägen här i Malmö. Min tanke var att skapa olika stämning i de olika skyltfönstren. Älskar looken nedan med prickiga sjalen runt huvudet. Precis så vill jag se ut i vår. Vill ni fynda vintage, bege er då till Konnekt second hand omedel bums.

60-tal provdocka konnekt zsa zsa tidning skyltfönster inifrån klämma i ryggen styling jenny nållar fållen my little pony skyltfönster skyltdocka fot brun kostym konnekt second hand taklampa spegel konnekt second hand jenny widen visitkort 365outfits style by 365outfits barnsko

(Se inlägg 1 HÄR och inlägg 3 HÄR)

Dela

5 svar till “Massor av vintage…“

  1. Ser så somrigt och härligt ut. Snyggt!

    1. Nu vill man ju bara att sommaren ska komma också så man kan fixa en liknande outfit…

  2. Riktigt snyggt där är,så synd det är lite långt och åka dit. Väldigt fina foton det är Martin som håller i kameran gissar jag på. My little pony är så sött, snart gillar Ivan och leka med dom tror jag. Och de små skorna man smälter ju.

    Visst kan du ha kläde, återkommer till mor min som hade det till vardags. När hon skulle baka eller göra annat knöt hon den bakåt. Tycker personligen om löst sittande sådana huvudbonader.
    Må så gott/MH

    1. Martin fick följa med mig som fotograf och assistent under dagen. Det behövs rätt många händer för att klä på och av dockor. Inte helt lätt… Kul att du gillade resultatet, jag känner mig nöjd med 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.