Ett svar på “Klämmer mig i mina klänningar…“

 1. Fin du är, en gravid kvinna är något så speciellt, det lyser ofta om henne av glädje och stolthet.
  Det där att bära på ett människoliv visst är det en gåva?
  Fin klänning du har, men snart är den för liten, du växer fort ser jag, men det betyder inte att lillen är stor. På min tid, oj det lät gammalt, så hade man alltid speciella mammakläder, nu tycker jag det är så vackert när man ser magen. Man hade ju tunikor som tält, haha.

  Nu är det inte ”hundra” år sen men en bit över de trettio år sen, som jag fick min första.
  Jag ser nu fram mot ett femte barnbarn, trodde jag aldrig när jag, en liten flicka från landet, som ofta satt där på gungan, eller lekte med mina syskon, att jag skulle bli farmor och mormor en dag. Då var gungorna ett tjockt rep upphängt i ett jätteträd, men känslan den sitter kvar där i hjärtat, nu är jag vuxen, tiden har inte stått stilla, den går för fort!!

  En bra start på en ny vecka önskas från ett blåsigt Österlen/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.