Jones New York…

Är namnet på mitt favoritmärke när det kommer till nyproducerade klänningar. Precis som det låter är det då jag besöker Amerika som det kan blir handla av. Visst kan man beställa på nätet men någonstans gillar jag den där längtan tills nästa gång jag kan klämma på och prova ett nytt gäng fantastiska klänningar på plats i butiken, någonstans i Amerika.

Klänningen nedan är en sådan som jag alltid känner mig lite elegant och lyxig i när jag bär. Stor vidd i kjolen som blåser upp lite härligt i den skånska vinden.

Längtar till andra sidan Atlanten.

dagens outfit 2013-07-31 palmblads väska mq

Dela

2 svar till “Jones New York…“

 1. Godmorning från ett regnigt Österlen!

  Nu är det svårt att komma in på bloggen igen, undrar så om det är när tidningen gör uppdateringarna?

  Vilken härlig klänning, tyget ser så skönt ut också. För min del är det dåligt ställt med klänningar från förr. Hör ibland på loppisar att när dödsbon och liknande ska hämtas har kläderna kasserats, och därmed de fina från förr borta. Gäller att ta tillvara på saker och ting, för framtiden. Finns ju en enorm massa av allt, vi lever i ett får man säga slöseriland?

  Må så gott/MH

 2. Jenny Widén skriver: Svara

  Jo det blir svårare och svårare att hitta fina klänningar från förr. Jag brukar använda detta som ursäkt då min man tycker jag ska rensa ut lite. Jag ser nästan mina gamla klänningar som ”investering”. 🙂

  Problem att komma in på bloggen låter inte bra alls, märker du av detta ofta?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.