2 svar till “Ibland så händer det…“

 1. Åh vilka klänningar alltså, du kan verkligen hitta de fina och snygga. Den vita en dröm, ser fram mot att se de på dig. Den blommiga med spetsen helt ljuvlig och den mönstrade helt unik. Förstår att du blev glad, det förhöjer en vardag till höjden.

  Jag köpte ju också en vit, men den har några små fläckar som jag får fixa, och lite trång i armen. Ska prova den en vacker dag, annars får den helt enklet byta adress.

  Hittade ingenting på min loppisjakt i går, men det kommer snart när de våras.

  Det blåser friska vindar på Österlen idag, men jag hoppas i alla fall på en snar VÅR.

  Kram till er alla/MH

  1. Det är ju verkligen inte varje gång man lyckas hitta något så när man gör det blir ju glädjen desto större. Den vita klänningen den med spets sitter inte helt perfekt på mig heller och gift är jag ju redan. Den kostade bara 150 kr så den fick följa med trots detta. Tänker att Birgit (skyltdockan) får ha den istället som en av sina ombytesklänningar.

   Jag kommer att visa alla tre på bloggen snart 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.