I väntan på dagens lunch…

Precis så var det. Jag kom till lunchstället och maten var inte riktigt klar för avhämtning så  jag  smet in en sväng på Humana, som av en händelse visade sig ha 50% på allt. Jag hade bara ett par minuter på mig men som tur är har jag ett tränat öga och såg denna fina väska direkt. 60 kronor stod det på prislappen och sen rea på det. Väskan var i toppskick vill jag också tillägga.

skinnväska-vintage-svart spänne-väska-vintage vintageväska dragkedja-väska-vintage röd-plånbok-vintage spänne-plånbok-vintage

Dela

3 svar till “I väntan på dagens lunch…“

 1. Vilken snygg väska! Ibland så händer det, fynden finns och vilket pris sen då, grattis till den.

  Vilket årtal är den ifrån tro? har alltid haft svårt att bedöma just väskor, och när kom de längre remmarna på väskorna? Har också en liten väska på vinden i lack, vet inte när jag ska använda den, är ju inte så ofta på vift, haha.

  Det blåser i arla morgonen på slätten, hoppas på vårvind och inte vinterväder.

  Kram/MH

  1. Tycker också det kan vara svårt att tidsbestämma väskor. Jag tänkte spontant 60-tal när jag såg denna, vad tror du om det?

 2. Kan nog va så, när jag växte upp under den tiden hade mormor/farmor och mor väskor med som jag säger kort handtag. Kan aldrig minnas något längre som damerna hade på axeln.

  Snygg är din väska i alla fall, och väl hållen, en lady som varit ytterst rädd som sin väska.

  Kram/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.