Här står jag i en städrock…

En av klänningarna jag köpte då vi besökte Butik Gul (som ni kan läsa om HÄR). Tyckte inte den var något vidare då den hängde där på galgen men jag provade ändå för jag fick en känsla för klänningen. Tur var väl det för ingen ”städrock” jag testat tidigare har suttit så bra som denna. Perfekt ”hemmafixarklänning” tycker jag med sina praktiska fickor och härligt lila blommor. blommig a-klänning k svensk tillverkning vintageklänning a-fom blommig vintageklänning

Dela

2 svar till “Här står jag i en städrock…“

  1. Jättesnygg och jag älskar ju lila till på köpet, ett bra kap vill jag säga. 60 talet eller?

    Så skönt när det är så här härlig sommar, känns lite som tvätta och hänga klänning.

    Må så gott/MH

    1. Tack tack, är supernöjd. Lite strykning fick jag dock göra på den då det är bomull…

      Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.