Butik Gul…

Idag blev det en dagsutflykt till Butik Gul i Kölleröd. Vi lämnade en hett Malmö med tankar som att vi borde kanske åka till havet en så varm dag som denna och inte loppis och café som vi var på väg mot. Men vädret blev mörkare och mörkare och väl framme både regnade det och blixtrade så vår tanke var inte dum alls denna dag. Jag köpte inte en utan fyra klänningar som jag känner mig helt lyrisk över. Ska ta bilder och visa er inom kort. Kan i alla fall varmt rekommendera en utflykt hit och tro det eller ej men även Ivan hade kul. vintageklänning rygg vintageklänningmed gosse på väg mot butik gul butik gul vägskylt jenny på landet brandbil för barn smycken strumpbyxor serveringsvagn vintage butik gul meny fika på butik gul surdegsmacka glas med äppelmust sövde musteri Ivans rygg surdegsvåfflor bekymrad gosse köllerödstvål bryggkaffe mörkrost Ivan vid grinden traktorer ferguson traktor pinnstolar volvo 240

Dela

3 svar till “Butik Gul…“

  1. Härliga foton och jag känner igen det stället för du har berättat om det tidigare.

    Trevligt med shopping och spännande att kanske få se det framöver.
    Ivan är för söt och vilka fina foton som alltid.

    Fin Nationaldag till er alla från/MH

    1. Självklart visar jag upp mina fynd här 🙂

  2. […] av klänningarna jag köpte då vi besökte Butik Gul (som ni kan läsa om HÄR). Tyckte inte den var något vidare då den hängde där på galgen men jag provade ändå för jag […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.