Gucci 11/12.2

Det är så den heter, klockan som väntade i ett inslaget paket på min födelsedag. En klocka för alla tillfällen då man kan byta ut ringen till den färg som passar just den klänningen. Utöver originalringarna i metall hade min man även lyckats komma över plastringarna från Guccis vårkollektion i härliga pasteller. Han kan det där med presenter mannen min.

gucci timepieces klocka gucci 11-12-2 gucci klocka watch bezel bevel gucci gold marina link

Dela

Ett svar på “Gucci 11/12.2“

  1. […] guldår om ni frågar mig. Jag har ju en klocka sedan tidigare som jag skrev jag om här. Jag gillar att klockan är nim i sin modell och har romerska siffror vilket jag inte vanligtvis […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.