Gamla fina morgonrockar…

En annan sak jag samlar på är ju vintage-morgonrockar. Det finns inget stopp på hur många jag vill ha och jag är alltid på jakt efter min nästa. Denna hittade jag i min mans garderob, vilket ni som läst tidigare inlägg vet vad det betyder. Vi får se vad som händer helt enkelt. Gillar vidden i den och känslan den ger.

_MG_0546 retrooutfit

Dela

2 svar till “Gamla fina morgonrockar…“

 1. Förtjusande rock verkligen!! Men min undran, hittar du några ute på loppisar, kanske mer i vintagebutiker? Du ser ju ut som en Askungesaga.

  Drar mig till minnes av en historia om en morgonrock. Jag hade en alldeles ny med mig till BB, den var röd och så vacker och fin, man gick ju annars runt i sjukhusets ”underbara” särkar/rockar haha. Man kände inte sig precis som en askunge. Men att då ha en snygg rock gjorde ju det hela lite trevligare. Men varje morgon när det skulle städas så undrade personalen, vad är det för rött fnas, eller flock under min säng?den röda vackra rocken, ”fällde” av sig, minns det som i går fast det gått 33 år.

  Något jag jagar på loppis, är vackra underklänningar/kjolar med spets, ögonen går i kors, hittade en i Skillinge, den är så gott som ny och så snygg. Att använda den behövs inte den kan hänga som den gör nu som ett smycke på sovrumsväggen.

  Skön onsdag/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jo jag har nog hittat de flesta av mina i second hand-butiker till en billig peng dessutom. Åh jag letar också alltid efter underklänningar. Det är ju ett måste när man bär klänning varje dag 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.