2 svar till “En liten pillerburk…“

 1. Åh vilken skapelse, påminner om en härlig bakelse! Du har ju blivit så flink på detta. Ett framtida yrke ligger i dina händer ser jag ju.

  Man får väl fästa det med ett band eller hur? Jag har en skapelse men där har man en hårkam.

  Undrar så hur mycket just hårkammar används, min mor hade alltid två, och de var så fina med stenar. Du minns väl inte dåtidens hårnät? varje gång damerna varit hos frisörskan, så hade de hårnät allt för att hålla lockarna på plats.

  Jag hade en faster, en söt liten Lilly, när hon hade lagt sitt hår, ja inte bokstavligt, men på spolar,så kammade hon aldrig ut lockarna, utan hade hårnät. Jag satt alltid och funderade på det hela, att varför kammade hon inte ur det, men jag fick aldrig svar på det hela.

  På tal om snygga hattar så har jag skrivit om det hela, mitt intresse började i sju års åldern när mor klädde sig inför en begravning, åhhh, svart hatt med flor. Jag äger faktiskt en sådan som står till prydnad, jag tycker det påminner mig om svunna tider.

  Tider från förr blev jag påmind om idag, på TGR i Ystad köpte jag tre bollar, jag tror du är för ung och ni kanske inte bollade i skolan, fyra bollar kunde jag då, nu ska jag prova med tre, haha. Inte fel på barnasinnet ännu.

  Må så gott/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Det stämmer fint, jag har fäst ett band i den. Hade varit lättare om man haft långt hår att bära dessa hattar men jag får hitta ett bra sätt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.