Ett av mina senaste köp…

Hittade denna klänning i gruppen ”kläder från 50-60-70-talet – sälj och köp” och slog till direkt. Glömde bort den i frysen, det blev några veckor mer än vanligt. Det blev som att fynda på nytt nästan. Härligt med ljusa färger för att lura sig själv lite i detta gråtråkiga väder.

Klänningen är som ni ser i min favoritmodell, lite städrock med perfekta fickor. 150 kronor inklusive frakt fick jag ge för denna fina direkt från 70-talet.dagens outfit med leksaker bodhi handväska klänning och barn vintage skor axelväska

Dela

2 svar till “Ett av mina senaste köp…“

 1. Jättefin och mönstret känns välbekant, antingen från min Mor eller så har du visat något liknande mönster tidigare, rockmodellen var ju väldigt poppis och vanlig på just det ljuva 60talet. Tur att ni inte gjorde en retro soppa på den när den kom från frysen, haha, skojar lite så här på söndagsmorgonen, klockan är ju ung ännu.

  Gillar din skor, nytt köp kanske? Väskan är så sockersöt med just det blå runtom det gillar jag. Bilden är underbar, ett levande hem.

  Må så gott. Kram/MH

  1. Du har verkligen ett minne Majvi som heter duga… Jag har en klänning som är nästan likadan fast i annan färg så du har antagligen sett den här. Och helt rätt, skorna är ett nytt fynd. Skrev inget om dem för jag tänkte att de förtjänade ett eget inlägg. Så kommer snart 🙂 Bilden är verkligen en som visar verkligheten, barnsaker precis överallt. Haha…

   Trevlig söndag till dig
   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.