4 svar till “En prickig liten sak…“

 1. B Ringborg skriver: Svara

  Alltid så snyggt klädd du är o kvinligt det gillar jag att se därför läser jag din blogg.Ha det bäst.

  1. Åh vilka fina komplimanger, kul att du gillar bloggen. Tack 🙂

 2. Gillar också prickigt, och kombinationen med din bolero är så snyggt. Gillar knapparna på det stickade plagget, ja jag tittar ofta på detaljeran som är pricken över i.

  Lite mer beröm kanske, din frisyr är så cool, du har ett sådant mystiskt utseende, på vissa foton, som är så snyggt. Är det bambu som är i bakgrunden? så dekorativt.

  Kram/MH

  1. Åh vad roligt att du gillade just knapparna för de har jag bytt ut nämligen. Tyckte de som satt på var så tråkiga så jag bytte. Min frisyr gillar jag själv också. Kul då det var ett väldigt snabbt infall hos frisören. Jag har fått mycket komplimanger sedan jag klippte mig så jag får fortsätta med denna frisyr ett tag nu 😉

   Ditt öga för växter är helt rätt, bambu är det i bakgrunden. Vi planterade det när vi byggt nytt uterum. Låter så himla härligt i vinden då man sitter i uterummet (på sommaren då alltså, nu är det bara brrrrrrrrrrr)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.