En ganska så öde strand på Österlen…

Man skulle kunna tro att jag tog ett dopp här men det kan jag berätta för er att jag verkligen inte gjorde. Jag är en riktig badkruka och faktiskt inte så mycket strandmänniska heller. Men jag har ju en del baddräkter som jag hittat och absolut blivit tvungen att köpa. Detta resulterar  i att jag besöker stränder lite då och då men mest för att inte mina baddräkter ska bli ledsna av att inte få se havet.

Dagens baddräkt gillar jag lite extra eftersom den har som en ”liten kjol” fram vilket känns lite annorlunda. Hittade den i en jättekonstig butik mitt ute i ingenstans i Arizona under min och mannens road trip i staterna.

dagens outfit 2013-07-21 solparasoll solar baddräkt strand med barnfamilj kallt badvatten trälåda glad badtjej prickig badsko strandväska

Dela

2 svar till “En ganska så öde strand på Österlen…“

  1. Den var bara öde tills ni satte ner fötterna där! Trodde dock att stränderna var fulla med folk, vilket inte jag gillar heller. Badar gärna men det ska va riktigt varmt och inte så man hisnar i kroppen. Cool baddräkt och snygg blommig väska.
    Loppisen fortsatte idag fast jag först inte tänkt det. Finns en mindre loppis i den lilla byn Bollshög, man kör ut från Hammenhög mot Vallby, sen fortsätter man tills det kommer ett kors och där svänger du vänster sen är det raka spåret. Väl värt ett besök, öppet torsdagar till söndagar. Idag köpte jag en splitt ny kofta i beige/brun med 50%alpacka, tala om vad den är mjuk, kommer från ett märke i USA. Men jag kan inte lova vintageklänningar även om en av säljaren hade en på sig, men fråga kan man ju när man är där.

    PS Glöm inte se den nya serien The Paradise i kväll, den tror jag kommer att va intressant.

    Soligt och skönt från Österlen/MH

    1. Jenny Widén skriver: Svara

      Kom hem för sent för att kolla på serien, men tack för tipset. Tänker kolla på svt-play om den finns där 🙂

      Jag tyckte också det var märkligt att vi var ensamma på stranden en så fin dag. Vi låg 20 minuters gångavstånd från kiosken och när vi traskat dit för att köpa glass såg vi att den strandbiten var knökad med människor.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.