En för mig ny klänning

En favoritmodell jag ofta återkommer till är den med fickor, markerade axlar, knappar hela vägen, längd över knät samt markerad midja. Lite 40-tals känsla helt enkelt. Snyggt och bekvämt. Första gången jag bär den, köpte den för några veckor sedan i en grupp på Facebook där folk säljer retro- samt vintageplagg. Fick göra några små lagningar vid knapphålen men det var snabbt fixat.

Dela

4 svar till “En för mig ny klänning“

  1. Sol Lykkehaab skriver: Svara

    Den er fin til dig og farven klæder dig.

    1. Tack tack! Känner mig mycket nöjd 🙂

  2. Kan inte utan säga du är så fin Jenny, ditt hår är så vackert som hämtat ur filmstjärnevärlden, ditt naturliga utseende är fantastiskt du är du, klänningen är snygg, ja jag gillar ju vintage som du vet.
    Kram/MH

    1. Tack, härligt att höra så fina saker om sig själv. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.