En bortglömd prickig sak…

Antalet prickiga klänningar i min garderob är något som ständigt tickar på. Jag kan helt enkelt inte få nog av prickar och alla ser ju helt olika ut. Många tycker säkert att det räcker med en prickig klänning i garderoben men för mig är antalet nog mer åt trettio-talet och jag har inte fått nog ännu. Just denna är en gammal sak som jag köpt på Humana för säkert över fem år sedan och den ser likadan ut nu som då.

Paraplyet i regnbågens alla färger är det enda som kan få mig att tänka att det finns något gott med regn. Om jag måste befinna mig i rusket då ska jag göra det med stil.

regnbågsparaply paraply färgglatt paraply prickig krage damsko i gräs snurra paraply

Dela

4 svar till “En bortglömd prickig sak…“

 1. Vilken snyggt paraply, det gör inget att det regnar då! Gillar dina skor, ser så sköna ut. Sen jag bröt min fotled för nåt år sen så är jag ännu mer intresserad av skor, kanske för att jag inte kan ha med hög klack numera.

  Gillar också prickiga kläder, det är ju som pricken över I. Ser att du har ett snyggt halsband idag.

  Trevlig helg till er från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Prickar känns som det ett säkert kort, vet jag inte vad jag ska ta på mig en dag blir det nästan alltid prickar. Skorna är ett par från Ecco som jag köpte nu på rean, riktigt sköna fast de har klack.
   Kul att du såg mitt halsband. Jag har faktiskt det på mig varje dag. Fick det av min man för cirka nio år sedan och sedan dess har det hängt på min hals.

 2. Syster yster skriver: Svara

  Var kommer paraplyet ifrån?

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Fick paraplyet i julklapp av Martin. Han säger att han köpt det på Fab på nätet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.