Dress it again på Mitt Möllan

Dress it againMitt Möllan här i Malmö har blivit lite av en tradition. För det får man väl kalla det efter två år? Precis som förra året kallade jag in barnvakt och plockade fram en massa vintageklänningar ur gömmorna för att sälja på marknaden. I år räknade jag in drygt 90 klänningar, plus hattar, accessoarer och skor. Vår vintagebarnvagn från 1969 fick också följa med men trots många spekulanter kom den med hem vilket var lite synd då jag gärna sett den rulla omkring på Malmös gator i all sin skönhet.

Förra året  var det en tvådagarsmarknad men i år hade man valt en dag istället vilket jag tror är bättre då både utställare och gäster kan satsa allt på en dag.

I vanlig ordning blev det en hel del vintagediskussioner med såväl utställare som gäster och jag måste nog erkänna att jag kompenserade en hel del av det jag sålde med nya fynd… mer om det i ett kommande blogginlägg!

Jag försökte sprida mitt visitkort med vinden så förhoppningsvis är det i alla fall någon nya läsare som hittat hit, skriv gärna en rad i kommentarsfältet i så fall så blir jag glad.

Det var full kommers mest hela dagen men jag lyckades ta några bilder med mobilen för att kunna ge en känsla till er som inte kunde komma dit.

Dela

3 svar till “Dress it again på Mitt Möllan“

  1. Åh vilka mängder av vintage som ett uppdukat smörgåsbord, så härligt och se allt detta. Förstår att du trivdes där hade jag också gjort. Ibland när man är på nåt ställe och där är så mycket blir jag lite blind, vet inte var jag ska börja. Men visst är det lille Ivan som är hos mamma?
    Trevligt att få se dina foton. Kram/MH

    1. Jo visst är det Ivan som syns, haha! Vi hade inte barnvakt hela dagen utan han fick vara med på slutet. Det var mycket fint och jag både sålde och köpte en del. Har varit sjuk i veckan men imorgon ska jag fixa lite bilder och visa mina fynd:)

  2. […] samlat på mig genom åren men som inte får plats i min ”ordinarie” garderob (läs mer –>HÄR<–). Nu har det blivit dags att ta en titt på vad som fyndades på marknaden. Ni trodde väl ändå […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.