Dr. Martens

Tycker att Dr. Martens gör mycket snyggt för fötterna. Just dessa är mina senaste och jag tycker att de passar fint till klänning och kjol och det är ju bra eftersom det i stort sett är vad jag använder varje dag.  

Dela

2 svar till “Dr. Martens“

 1. Mycket snygga, jag är en älskare av kängor och skor. Förr lika väl som nu om inte mer efter det där dryga benbrottet, dock håller jag mig till de med låg klack. Dessa är väl splitt nya? Yes de är superfina. När jag råkat ut för brottet lämnade jag alla med klack, kan känna ånger säg vilka färger jag inte hade, alla som fanns, nåja någon fick säkert glädje av de.
  Åh va trist ni var sjuka på julen, många som har olika virusar, de kunde ju stormen tagit med sig. Säkert därför jag inte gillar denna årstiden , utan mitt sikte är inställt på VÅREN och alla loppisar, haha.
  Önskar dig och din familj och även dina läsare ett Gott slut på detta året och Ett ännu godare och finare Nytt År.
  Ta väl hand om er. Kram/MH

  1. God Fortsättning Majvi till dig och din familj. Vi var i alla fall friska på denna årets sista dag, lite firande fick vi.

   Du har rätt om kängorna, de är splitt nya. Jag har en del gamla skor men oftast är de jag hittar inte i min storlek. Om jag hade haft storlek 35-37 nåt då hade förutsättningarna varit helt annorlunda. Bara häromdagen hittade jag tre par helt fantastiska skor på en second hand men i storlek ovan, gah!

   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.