Dior and I…

I helgen hade vi för ovanlighetens skull barnvakt. Det är inte många gånger per år det händer men när svärmor kommer ner och tar hand om Ivan gäller det att utnyttja tiden maximalt.

Vi tänkte att det skulle vara lite trevligt att gå på bio och tittade således i tidningen för att se vad biograferna hade på programmet. Jag fastnade på Biograf Spegelns 17.30-föreställning som bjöd på dokumentärfilmen Dior and I. Som grädde på moset kunde man även ta en bit mat till filmen inne i salongen. Det var första gången jag var på Spegeln och testade deras nya koncept Salong Bar Deco med film och mat. Inne i salongen fanns det även en liten bar där man under filmen kunde smyga fram och ta ett glas dryck eller något litet snacks. Skönt satt man också i stora härliga fåtöljer som stod i par med ett litet bord och en bibliotekslampa mellan sig. En fantastisk upplevelse som passar mig som handen i handsken.

Filmen då? Den var helt fantastisk. En gripande historia om Raf Simons första haute couture-kollektion som chefsdesigner för modehuset Dior. Man fick följa med såväl hans arbete som sömmerskornas arbete och syn på processen. I de sista scenerna när kollektionen visades kunde jag knappt hålla tårarna tillbaka, denna dokumentär måste ni se.jenny utanför biograf spegeln dior and i raf simons tapas på spegeln divan bar deco dior and i christian dior clutch vintage spegeln biograf malmö

Dela

Ett svar på “Dior and I…“

  1. Va trevligt ni hade det, småbarnsföräldrar behöver en stund då och då för avkoppling.

    Snygg klänning och kappa lite ovanligt att se dig i mörk färg , men allt klär en skönhet.

    Härlig höst vi haft nu en veckas tid, gårdagen var ljuvlig, gillar att se löven singla till marken, ett gult täcke lägger sig till vila, om några månader kommer den igen den älskade VÅREN!

    Må så gott från Österlen/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.