Diane von Furstenberg i ull

Ett av mina fynd från New York är denna ullkappa från DvF. Pricken över i:et är att den är vändbar med marinblått på ena sidan och grått på den andra, man kan helt enkelt välja det som passar bäst för dagen. Jag hittade den på Century21 till fyndpris… ja för att vara av detta märke då alltså…  

Dela

2 svar till “Diane von Furstenberg i ull“

 1. Snygg kappa, snyggt hår tror du låter det växa, skulle va trevligt och se dig i riktigt
  långt hår! Klänningen ser snygg ut har du måntro visat den?
  Tack för trevligt mejl och fina bilder, Ivan han är så söt och det härliga håret som man lätt skulle kunna burra sig in i. Julen snurrar hos mig, blir fira med sju diamanter tror du jag fixat trevliga klappar?så klart i lagom mängd, lagom är väl alltid bäst för alla.

  Kram till dig och en God Jul till alla som läser din blogg från Österlen/MH

  1. Ååååh tack, jag älskar verkligen denna kappa. Så himla mjuk och härlig med Jag försöker spara ut lite längre hår, får se vilken frisyr det blir till slut. Är lite störigt just nu när luggen växer ut och är i mina ögon precis hela tiden, haha.
   Härligt för er att fira jul med så många små!
   God Jul på dig
   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.