Det står lite still…

Som ni säkert märkt har aktiviteten på bloggen varit låg de senaste veckorna. Mitt liv är väldigt upp & ner just nu och jag känner mig omkullkastad. Jag försöker plocka upp bitarna av mig själv och när det är gjort hoppas jag att min inspiration är åter och bloggen likaså. Tills dess får ni hålla till godo med något inlägg då och då.

Ni får gärna höra av er om ni har önskemål om vad jag ska skriva om samt fotografera. På så vis kanske jag fortare kommer igen.

Dela

13 svar till “Det står lite still…“

 1. Elin Mellbrand skriver: Svara

  Hej!

  Nu när kylan kommer och det är kallt om fingrarna när man cyklar – har du några fina handskar att inspirera med?

  Ta hand om dig! /E

 2. Hej Jenny! Du är saknad, jag anade att det var nåt som inte var som det borde.
  Har helt ärligt saknat dig!!!

  Önskar jag kunde stötta dig, vi har ju liksom blivit som vänner här i bloggvärlden.

  Din blogg är så inspirerande för mig, jag som har en ledsjukdom som jag nog nämnt, har det tufft varje dag.

  Vilken fin höst vi har, för de som inte känner sig så pigga så här i höstmörkret, rekommenderar jag riktigt mörkt choklad, det finns ett fint ämne som man blir pigg av.

  Lite inspiration från mig är att jag hittade på E-hjälpen en intressant hatt, kan du tänka den är halv! hur gammal den är ja det vet jag inte.

  Jag har besökt lite olika loppisar här på Österlen och hittat en del fynd, en päls, jag tror inte den är äkta ,så jag inte blir halshuggen nu, men det är skillnad med en gammal dito, och secondhand. Någon sidenblus av äldre snitt har också hamnat hos mig, och ja jag kommer knappt ihåg allt. Sen är jag en älskare av yllefiltar, nytvättade sådana att svepa om sig ,en go kopp honungsvatten, och avslappningsmusik, så känns livet om det är lite på kant, lite, lite lättare.

  För mig får du skriva om vad du vill, när du vill, och jag önskar från mitt hjärta att du hittar tillbaka till din härliga, trevliga Jenny.

  Lev väl ,var rädd om dig från en trogen bloggkompis på Österlen/MH

 3. Hej!
  Det skulle vara skoj att få en liten second hand guide över trevliga butiker o loppisar att besöka.
  Må väl/Camilla

 4. Hej Jenny!

  Hur är det med dig idag tro? tänker ofta på dig och hoppas du känner dig ett litet uns bättre.
  Tiden läker fick jag lära mig som liten, och det gör det, men det tar lite tid, sen när man blivit bättre och piggare, så får man känna som så, ja jag klarade detta också, jag är en erfarenhet rikare, så vände man helt plötsligt det som gjorde så ont till nåt som ja det var väl en mening, eller hur? När man är mitt i det känns det inte så, men du ska se det blir bättre. Talar av en viss erfarenhet av så mycket, jag brukar säga det enda som inte har gjort ont är kärleken till mannen, barnen och barnbarnen, allt annat har gjort det.

  I går var jag i Ystad och hämtade en tavla jag vunnit hos Silverhome, en otroligt mysig och harmonisk butik, man kände direkt att här andades harmoni.

  Idag tänkte jag ta en sväng till loppis i Borrby, lovar berätta om det blir några fynd, men det är mest prylar som finns där, men det är så avkopplande, och det behöver vi alla, oavsett på vilket sätt vi gör det.

  En skön onsdag önskas från Österlen/MH

 5. Sofia Nilsson skriver: Svara

  Hej vännen! Jag saknar dina uppdateringar. Jag skulle vilja få lite tips om hur man kan kombinera ytterplagg till klänning. Även accessoarer, solglasögon, hårklämmor och smycken. Samt lite roliga sminkningar? Kram!

 6. Ta hand om dig! Tänker på dig. Stor kram.

 7. Ta hand om dig Jenny!

 8. Hej Jenny!

  Från Österlen önskas en avkopplande och läkande helg, hoppas du känner dig lite bättre.

  Lite roligt att berätta, att i går fyndade jag en jättefin blus, med snygg spetskrage och så fina knappar, kan va från tidigt -80 tal, med eller utan axelvaddar det är frågan? Idag blev jag glad för dels var jag i Hammenhög och har pratat med kvinnan som är så trevlig och ödmjuk och har en mysig tygaffär, alltid trevligt att dela livet, sen var jag och iväg och bastade, det är en lisa för kropp och själ, och därefter fyndade jag ett par ursnygga boots högre i fuskmocka med broderi.
  I morron är det loppis i Gärsnäs, men det tunnar av de där sommarloppisarna som var när du gjorde turer på Österlen, men vet du Jenny, det kommer fler somrar.

  Från ett Österlen i höstskrud, det är så vackert./MH

 9. Det är söndag, det är en fin söndag. På Österlen är det alldeles vindstilla idag, till skillnad från gårdagen som verkligen visade hur en höst kan va, det blåste, och löven dansade både vals och foxtrot. Har du tänkt på hur fint det kan va att stå alldeles lugnt och stilla, och bara njuta av hur vinden spelar, en gren som rispar på taket, och där borta i horisonten där kommer nåt som jag beundrar mycket, Gladan, en underbar rovfågel.

  En skön söndag önska från Österlen/MH

 10. Det är måndag, det är en strålande måndag, solen skiner från sin bästa sida, det sägs att efter regn kommer solsken, stämmer väl. I går eftermiddag fick vi världens åskväder, och sen också kraftigt regn. Jag tog mig en tur till kyrkan och i bilen fick jag världens blixt i ögonen, var som dåtidens blixtkuber, man såg ljuset en lång stund efteråt. Söndagen var Tacksägelsedagen, kyrkorna smyckas med allt vad naturen bjuder på, och det är en hel del.

  En udda sak som jag då aldrig varit med om, var att vi fick en liten lapp och en penna och sen kunde vi skriva vad vi var tacksamma över, när man sitter där i ett rofyllt rum och kan tänka fritt finns det dock mycket man kan känna tacksamhet över, det är inte varje dag jag gör det, inte varje vecka, men rätt ofta ändå, blir så ju längre liv man levt, och upplevt en massa saker.

  Önskar att du sakta men säkert hittar balansen i livet, ett liv är som en vågskål, ibland väger den jämt, ibland tippar den över och så småningom så blir det normalt igen.

  Soliga och varma hälsningar från Österlen/MH

 11. Malin Molinder skriver: Svara

  Jenny! Din personliga och vackra blogg är som liten pastill av energi och skönhet i livets oförutsedda händelser. Önskar dig stark igen och tänker på dig i ditt livs utmaning.
  Kärlek ❤ från Sofias syster

 12. Det är åter en ny söndag, den är mörk, men där bakom så kommer solen i alla fall att lysa.
  För ingen kan plocka ner den, ingen kan ta sönder den, den är där i med och motgång, i glädje och sorg, och den lyser för alla, för de som trotsar kyla, för de som känner glädje, för liten och stor, och för ond och god, är det inte fantastisk så säg. Tänker allt som oftast hur du har det, hur livet det är, om det är så där lite på glid som bambin på hal is, men vet du Jenny, du kommer tillbaka, det tar bara en tid. Tror kanske att du kikar in på din blogg och då önskar jag från mitt hjärta att oavsett, så finns det en ny dag.

  Från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jag läser fortfarande alla kommentarer och tack för alla dina fina ord.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.