Det härliga med höst och vinter…

Ruggigt väder, men det positiva är att jag kan använda alla mina kappor och värmande ull-hattar.  Älskar höst och vinter för detta. Uppdaterade min ”hattgarderob” med denna i lite 20-tals anda för någon vecka sedan. Besökte den i mitt tycke bästa hattaffären, Westerblads här i Malmö, där det finns så mycket fint att titta och känna på. Jag älskar att botanisera runt i butiken, prova hatt efter hatt och som nästan alltid följde något med mig hem…

agens outfit 2014-12-06 ansikte damhandskar mun

Dela

2 svar till “Det härliga med höst och vinter…“

  1. Snyggt! Håll i hatten, idag väntas stormen komma på besök, men den är inte alls så välkommen som den tror.

    Österlen skulle va lite mer förskonad,det tackar vi för.

    Trevlig fredag och kommande helg/MH

    1. Jo det blåste till ordentligt här i Malmö. Jag höll mig inne, brrrrr… Blev ni förskonade på Österlen då?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.