Är det hon som är jag eller tvärtom?

I dagarna började det i media florera bilder från Camilla Läckbergs bröllop i New York. Vigseln ägde rum i Svenska kyrkan och bröllopsfotografen hette Pontus Höök. Exakt samma stad, samma kyrka och samma bröllopsfotograf som jag och min man hade när vi gifte oss i new York 26 maj 2011. Blir nästan lite orolig över att jag kanske är en författare innerst inne. Eller så är det Camilla Läckberg som borde vintageblogga?

Camilla och hennes man Simon såg ut såhär:

… medan jag och min man såg ut sähär:

 

Härliga minnen!

 

Dela

2 svar till “Är det hon som är jag eller tvärtom?“

  1. Urfina foton på er, ja det är verkligen minnen det där från bröllop!
    Gillar det svartvita på dig, hårprydnaden är så stilig också, ja ni är supersnygga.
    Fortsatt lycka med livet. Kram/MH

    1. Tack 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.