Visitkorten är här…

Det har stått på att-göra-listan alldeles för länge. Visitkorten. Allt för många gånger har jag behövt något att lämna efter mig men jag har aldrig kunnat bestämma mig för hur dessa visitkort ska se ut och då blir det ju som det alltid blir, det blir inte av.

Till sist kom jag på det. Svaret var ju lika självklart som passande, visitkorten ska ju vara bloggen i fysisk form. Varje visitkort har på framsidan en bild tagen från bloggen men alla får olika bilder. Det kan vara allt från ett par träskor till en vacker hatt eller någon närbild på en väska. Det blir helt enkelt en överraskning!

MOO visitkort Green MOO visitkort printfinity 365outfits visitkort

Dela

2 svar till “Visitkorten är här…“

 1. Du är smart Jenny, men det visste jag redan! Ser ju så snygga ut, och med olika motiv blir det ju ännu intressantare.
  Gillar också att det kan va något i pappersform så inte allt ska va ”datoriserat” säger jag som en gång i tiden, ack det lät gammalt, har just sysslat med datorns värld.

  Var är sommaren? var faktiskt en någorlunda helg, besökte två loppisar, men nä vad det var skräp och trängsel, gillar det inte. Vissa är fullständigt i hysteri som om den sista dagen stod för dörren, ja det gör den kanske också i denna orosvärld.

  Önskar dig och familj och alla andra bloggläsare en fin och härlig midsommar.

  Kram från Österlen i regnskrud/MH

  1. Åååh, vad kul att du gillade dem. Jag ser fram emot att strö dem runt mig nu, hihi 🙂 Håller helt med dig om att det är något visst med något i pappersform i dessa dagar…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.