Vintage Bonanza på Mitt Möllan

I helgen stod jag på Dress it again på Mitt Möllan och sålde av lite godbitar från garderoben. Det var två härliga dagar där jag träffade massor med vintageintresserade människor och diskuterade allt från hattar till vinterkappor. Jag sålde en hel del härliga klänningar och hattar men måste i ärlighetens namn erkänna att det kom en hel del nya fynd med hem…

Då vi lever i en digital tidsålder där Instagram är allas vår dagbok tänkte jag ge lite ögonblicksbilder från just Instagram (klicka på bilderna för att se Instagraminläggen):

jenny365outfits-instagram angelicareymar-instagram neyneymarko-instagram

Dela

Ett svar på “Vintage Bonanza på Mitt Möllan“

  1. […] Min senaste kappa är denna rosa färgkombination från Windsmoor i härligaste ull. Jag köpte den på  Vintage Bonanza för ett tag sedan där jag ju även sålde av en del från min samling (läs här). […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.