2 svar till “Vilket var det som var mitt?“

 1. Vad snygg du är i din klänning! men Jenny var e du någonstans, ser så märkligt ut undrar en landsortsbo? känns som vilken minut som helst så händer det saker som på film, nu är jag nojig, haha. Känns som en väntan, till något eller någon, hmmm.

  Trist med din hand hoppas du snart blir bra igen.

  Hur som helst så är det coola foton.

  Kram/MH

  1. Jag förstår att det ser konstigt ut, jag är på Shurgard. Vad du ser bakom mig är massor med förråd. Jag och min syster hyr ett för att ha de saker vi inte delat upp efter mamma än… Det är väldigt dyrt så snart får vi ta tag i alla dessa saker, pust!

   Klänningen är en ”ny” som jag hittade för ett tag sedan på Beyond Retro (second hand-affär) här i stan. Känns rätt i färger och så nu när hösten smyger sig på…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.