Två år har det tagit mig…

Jag pratar naturligtvis om att bada. Trots denna heta sommar i bakspegeln så tog det mig ända tills för någon dag sedan att få till några simtag ute i havet. Som ni förstår är jag en badkruka av högsta rang. Det historiska badet gick av stapeln uppe hos min syster i Lysekil, eller närmare bestämt Bokenäs Röd.

Trots mina få timmar på strand och i vatten så har jag en hel del baddräkter i min ägo. Denna dag var det min absoluta favorit som fick bli blöt. Älskade precis allt med den då jag hittade den i butiken. De röda körsbären på rosa grund, 50-tals modellen och hur tyget är sådär smickrande rynkat. En topp-badräkt helt enkelt om ni frågar mig.

moln brassestol badring vid vattnet badring solglasögon och badring brio go hjul baddräkt byst badtofflor retrobaddräkt snäckor badhandduk baddräkt körsbär

Dela

4 svar till “Två år har det tagit mig…“

 1. Elin Mellbrand skriver: Svara

  Å vad fin!

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh, tack Elin 🙂

 2. Åh vilken fin baddräkt, man blir så där glad av de fina mönstret.

  Jag kan inte heller skryta om att jag badar i havet, men däremot har jag vandrat mycket på stranden i sommar, senast i går i Kyl, vattnet är så skönt och sanden så mjuk och fin.

  Det känns i dag i benen, för samtidigt är det lite tungt att gå, men härligt med vattnet som kluckar så där ljuvligt.

  Må så gott från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jag håller med, det är verkligen härligt att promenera längs med stranden…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.