Tick tack tick tack

Tiden tickar sakta fram i hettan. Jag är i vecka 37 nu och snart är det dags hoppas jag. Hettan som varit nu har varit olidlig rent ut sagt. Visst att jag gillar sol och värme men som höggravid är kombon inte lika klockren. Jag bad i alla fall Ivan att välja klänning till mig i garderoben idag och döm av min förvåning när den faktiskt passade. Den är ett av mina köp från ”Dress it again” på Mittmöllan.

 

 

Dela

2 svar till “Tick tack tick tack“

 1. Åh va stilig du är Jenny han kunde verkligen välja klänning till mamma. Visst har du klippt dig snygging där!
  Du är så vacker i din mage och där ligger en stor skatt en skatt ni får ha och vårda och ge så mycket kärlek. Jag var också gravid under en sommar och fick i augusti puh det var jobbigt, jag var så stor också fyllde mycket vätska i kroppen, men du är så nätt och fin och har inte den svullanden alls trots värme, men snart så är det dags för er.
  Jag önksar från mitt hjärta er så mycket lycka till.
  Tills dess så njut och vila och hämta krafter.
  Kram/MH

  1. Helt rätt, jag har klippt mig. Efter födseln lär jag ju inte ha tid tänkte jag, haha!

   Jag är väldigt glad att denna unge ska ut snart och att jag inte behöver vara gravid hela sommaren. Pust, att få barn i augusti är inget jag avundas… Jag har inte samlat på mig vatten men det är fortfarande några veckor kvar så jag håller tummarna att det så förblir…

   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.