Studiebesök hos Chanels dotterbolag Lognon

Tänkte ge en liten inblick i arbetet bakom de stora modehusens skapelser, en process som nog skiljer sig en aning från t.ex. H&Ms baskollektion eller plaggen på ditt lokala storköp. Man kan givetvis ifrågasätta om det är värt priset men bakom prislappen finns inte bara hantverket utan även en lång historia. Här får vi en liten inblick i plisseringens ädla konst:

Dela

2 svar till “Studiebesök hos Chanels dotterbolag Lognon“

  1. Va intressant och så trevlig info, just när jag köpt mig en vintage plisserad klänning, hade den på mig i lördags på en konfirmation och ja jag var väldigt nöjd med den.

    Kram/MH psss hoppas du fick mitt mejl den 29/6 vet att det kommer bort från dig ibland.

    1. Vilket hantverk det är, tänk tiden de lägger ner. Otroligt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.