3 svar till “Stickade sockor mitt i sommaren…“

 1. Nä men du är väl inte sjuk eller på väg dit?

  Det sa man alltid förr och jag känner av det men det är när det ska bli snö haha, tror nog inte det va? Sådan sockor stickar de mycket i Norrland, jag tror bestämt att vi har ett par i småttestorlek från det att mannen min var så där fem år.

  Ha en skön torsdag från ett fagert öppet landskap/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Sockorna har min mans farmor stickat, de bästa när man känner sig lite ruggig. Jag har varit krasslig ett par dagar nu, inte skoj alls…

 2. Godmorron söndag!

  Det tänkte jag du var. KRYA på DIG!!

  Jag var på lite loppisar i går, inga stora fynd men lite, i Borrby var det mest glas som köptes, men det är nåt visst med glaspjäser. I Smedstorp, fyndade jag en långtröja, så rolig med sydda lappar av skinn, ja den var unik alltså. Suckarnas gång bjöd inte på så mycket i går, det börjar tunna av med säljare överlag, men det är så när vi går mot en höstlig tid.

  En fin söndag önskas från Österlen och drick en varm kopp honungsvatten det hjälper mot mycket/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.