2 svar till “Siden, siden, siden…“

  1. Vilka fynd, siden är ett härligt material, så grattis till de! Snyggt också med en scarfs man kan ha de i princip hur som helst knuten, och varför inte i håret?

    Mörkt det är nu, är inte så glad för det precis men mycket tända levande ljus det lyser det upp denna årstid.

    Trevlig helg till er alla vänner där ute i landet, var rädda om er. Kram från Österlen/MH

    1. Åååååh tack 🙂 Jag har fått dille på scarfs i siden just nu och mina ögon är på helspänn i varenda second hand-butik jag besöker. Jag tycker inte heller vidare om mörker, speciellt inte då jag cyklar så mycket. Gillar inte att cykla hem från stan i ett mörkt Malmö. Hoppas du haft en fin helg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.