2 svar till “Säg hej till mina nya solbrillor…“

  1. Hej solbrillor! Du är så cool, ser ut som en skådespelare, vilken ja det får var och en avgöra, men snygg är du i de nya brillorna.

    Gillar din hatt mycket, har själv en bred solhatt också som jag fick av min som för många år sen, jag har satt vintagebär i hatten. Sådan brosch hade jag i min sköna ungdom, men hittade på senare tid en likadan, det är så snyggt.

    När jag minns tillbaka kom det till mig om den berömda ”prasseljackan”, jag var så där fjorton/femton år när de var modernt, och jag ville ju så klart ha en sådan. Minns att jag köpte en vit för 35 kr.

    Må väl. Kram/MH

    1. Åååååh, tack:) Blev så glad när jag hittade brillorna där på en ställning ute på gatan och att de passade mig också. Billiga var de också… Gillar att ha några olika par nu när solen är framme så man kan byta och matcha med outfit.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.