Rutig 60-talsklänning…

En kort söt klänning från 60-talet har flyttat in i min garderob. Jag har redan planer på att detta är julklänningen 2014. Anne Brusewitz är designern bakom skönheten.

Klänningen hittade jag som tidigare sagts på Myrorna och jag betalade under hundralappen. Skicket var gott och det enda jag fick laga lite var rosetten, men några stygn senare sitter den på plats igen. Materialet känns lite som flanell så den är mjuk och skön att bära.

Imorgon berättar jag om nästa klänning…

rutig klänning rutigt tyg tag anna bruse rutig krage

Dela

Ett svar på “Rutig 60-talsklänning…“

  1. […] Det slog mig att jag inte visat er min outfit som jag bar på julafton. Klänningen har jag skrivit om i ett tidigare inlägg (HÄR). […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.