Prickar prickar prickar

När jag precis fått veta att jag var gravid såg jag en annons på facebook där en tjej sålde sin gamla gravidklänning. Tyckte den kändes så mycket jag eftersom prickar är mitt bästa mönster efter blommor. Det kändes dock lite motigt att köpa gravidklänning eftersom jag bara varit gravid i någon vecka. Allt kan ju hända, men jag chansade och slog till. Nu fem månader senare fyller jag ut prickarna ordentligt och än så länge har allt gått bra. Nu håller vi tummarna att resterande veckor fortsätter i samma spår.

 

 

Dela

3 svar till “Prickar prickar prickar“

  1. Fin du är Jenny och det är så mysigt och va gravid och se ett litet liv växa, går rätt fort framåt eller hur?
    På min tid för många år sen så hade man gravidkläder som var så stora, idag har ju många sina vanliga plagg under nästan de nio månaderna. Snyggt matchat med vit kofta.
    Må så gott med lille livet och Ivan och mannen. Kram/MH

  2. Grattis till magen! <3 Och vad fin du är i din klänning!

    1. Ååååååh tack tack 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.